Een gevarieerd en uitgebalanceerd voedingspatroon is essentieel om je goed te voelen en optimaal te kunnen presteren. Maar wat is nu de ideale hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten om je doelstelling te bereiken? Welk plan werkt voor jou?

Tijdens onze persoonlijke voedingscoaching analyseren we je huidige eetgewoontes en maken we, samen met jou, wijzigingen in je voedingspatroon die je consistent kan volhouden om zo een gezonde(re) levensstijl te bekomen en geen klassiek en tijdelijk ‘dieet’ met jojo-effect achteraf!

Uit ons aanbod kiezen we dan samen met jou het programma waar jij je goed bij voelt en dat het beste past in jouw levensstijl (job, gezinssamenstelling, sport,…). We laten jou alvast geen producten eten en gebruiken waar wij én jij niet achter staan!

Bent u een drukke zelfstandige met weinig tijd om te koken? Perfect.
Vegetarisch? No problem!
Minder suiker eten? Geen uitdaging, dankzij heel wat alternatieven!

Onze kracht ligt in het feit dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde aanpak of één bepaald merk.
Welk programma ook je voorkeur geniet, daar gaan we mee aan de slag en boeken we resultaten mee.

 Tarieven

  • Uitgebreid intakegesprek + bodycheck (analyse lichaamssamenstelling) + advies en bepalen programma op maat (60 minuten) = €50*
  • Opvolging en evaluatie (met bodyscan) tijdens afslankprogramma (30 minuten) = €25,00**
  • Opmaak van een voedingsschema (zonder ondersteunende producten of programma) = €25,00

* Gratis inbegrepen bij aankoop van minstens €150,00 aan begeleidende producten in de FIT Shop
** Gratis bij aankoop van minstens €50,00 begeleidende producten in de FIT Shop

PRO10 Pharma: niet zomaar een proteïnedieet!

Eén van de programma’s waar we als FitCoach mee werken naar afslanking toe, is PRO10 Pharma. Dit zijn kwalitatieve gezonde producten met weinig calorieën, geen toegevoegde suikers, biologisch hoogwaardige eiwitten en goed van prijs! Als FitCoach geven we jou hier ook de juiste begeleiding, opvolging en advies bij. Annelies & Virgil motiveren jou bij elke stap om door te zetten en te gaan voor jouw ideale lichaamssamenstelling!

Hoe werkt het?

Tijdens het proteïnedieet ga je de opname van koolhydraten en vetten zoveel mogelijk uitschakelen. Na zo’n 48 uur heeft je lichaam zijn suikerreserves opgebruikt en ga je letterlijk gaan afkicken van suiker (= de lastigste dagen). Aangezien er met PRO10 geen nieuwe suikers of koolhydraten aangeboden worden in de maaltijden, gaat je lichaam andere bronnen aanspreken zoals de vetreserves ! De verbranding van je vetvoorraad (= ketose) leidt tot een afname van de vetmassa waardoor je sneller en consistenter zal afvallen zonder honger. Dankzij de hoogwaardige eiwitten in de producten verlies je ook geen spiermassa, waardoor je strakker in je vel zal zitten en geen vervelende ‘huidoverschotjes’ hebt na het afslanken!

Eens je het gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, is het net zo belangrijk om geleidelijk aan terug over te schakelen naar een ‘gewone’ maar vooral een gezonde voeding! Je krijgt dan bij FitStudio een gezonde levensstijl aangeleerd die je heel lang kan volhouden om jouw gewicht eenvoudig onder controle te houden.

Alles gebeurt in 4 fasen, step-by-step!

Voordelen

  • Efficiënt en snel
  • Mannen: gemiddeld meer dan 10kg gewichtsverlies per maand
  • Vrouwen: gemiddeld meer dan 6kg gewichtsverlies per maand
  • Geen hongergevoel
  • Verminderde snoepdrang
  • Behoud van de spiermassa

PRO10 Pharma heeft het meest uitgebreide gamma op de markt, met maar liefst 600 prijs-kwaliteit producten voor zowel ontbijt, lunch, diner en snacks. Je kan starten met een startersbox (afhankelijk van jouw gewenste gewichtsverlies) of gewoon met losse producten en schema op jouw maat. Dit wordt allemaal bepaald na een eerste intakegesprek bij FitCoach Annelies of Virgil.