Annelies Valepyn

Zaakvoerder

Energieke spring-in-‘t veld.

 

Studies:

Communicatiemanagement, Personal Trainer, Fitnesscoach en voedingscoach.

 

Mijn verhaal:
Nadat ik zelf 22 kg afviel op een gezonde manier door een perfecte match van sport en de juiste voeding, besloot ik mijn kennis en passie door te geven en anderen te helpen hun doel te bereiken.


Waarom Fitstudio?

FitStudio staat voor community, een familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Het hele team gaat tot het uiterste om elke klant zijn/haar doel te helpen bereiken.

 

Specialiteiten:
Ik geef 90% van alle groepslessen met specialiteit fit mix, jump & originele freestyle lessen. Enthousiasmeren en motiveren zijn mijn sterke punten. Daarnaast specialiseer ik mij ook in voedingsbegeleiding en personal training voor klanten die willen afslanken.

 

 

“Sweat is fat crying!”

 

 

 

Virgil Ergo

Zaakvoerder

 

Ervaring:

20 jaar competitie volleybal.

 

Mijn verhaal:
Na jarenlang te kampen met ondergewicht en blessuregevoelig te zijn ging ik op zoek naar de juiste balans: sport & voeding. Via een gezonde levensstijl behaalde ik het gewenste resultaat en voel me beter dan ooit.


Waarom Fitstudio?

Samen met mijn vrouw anderen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Specialiteiten: 

Na zelf herstellen van een dubbele hernia, anderen met rugletsels bijstaan in hun revalidatie en de zoektocht naar een pijnvrij bestaan.

How you make others feel about themselves, says a lot about you.

 

 

Niels Withoeck

Fitcoach

 

Studies:

Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Personal Trainer/Fitnessinstructeur.

 

Mijn verhaal:
Ik heb altijd een passie gehad voor sport, welzijn en voeding. Deze passie heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Na een voetbalcarrière van 15 jaar op nationaal niveau ben ik mij beginnen focussen op krachttraining en hoe ik anderen hierin kan bijstaan.

Waarom FitStudio?
Zelf ben ik volop bezig met werken aan mijn lichaam. Ik voel me dus zeer op mijn plaats bij FitStudio waar gezondheid , gecontroleerd sporten en afvallen centraal staan en dit alles met een zeer persoonlijke aanpak.


Specialiteiten:

Mijn specialisatie ligt vooral in krachtopbouw , bewegingscorrectie en hypertrofie. Dit vertaal ik dan vooral in de PT’s en E-FITs. Uiteraard speelt voeding ook een belangrijke rol. Hier heb ik ervaring in en doe ik zelf dagelijks aan mealprepping , macro opvolging en nazicht van voldoende vitaminen en mineralen voor een zo efficiënt mogelijk functionerend lichaam.

 

When all else fails , try again!”

Tom Seyns

Fitcoach

 

Studies:

Bachelor LO, sportmanagement Bachelor wetenschappen. Personal trainer, redder en bootredder

 

Mijn verhaal:
Sport heeft mij altijd al geïntresseerd van jongs af aan. Na mijn werkuren sport ik zelf regelmatig en ik wil die passie kunnen delen met anderen. Dankzij mij groepsless BBB kan ik anderen gelukkig maken.

 

Waarom FitStudio?
Ik heb altijd al groepslessen gegeven & zocht altijd al een toffe, familiale plaats waar ik mijn lessen kan geven. Dit heb ik gevonden bij FitStudio, een plaats waar ik mijn eigen ding mag doen en mij samen kan amuseren met de sporters.


Specialiteiten:

Binnen FitStudio geef ik de immer toffe groepsles BBB.

 

Make Yourself Proud!”