Meet the FitCoaches


FitCoach Annelies

Als kind had ik niet echt problemen met mijn gewicht. De problemen begonnen pas toen ik na mijn studies aan de slag ging als eventmanager. Deze job eiste zwaar z’n tol: weinig slapen, feestjes met alcohol, geen bioritme of vast eetpatroon, eten onderweg, veel fastfood, geen tijd om te sporten, stress… Gevolg? Tussen mijn 21 en mijn 26ste kampte ik met overgewicht en zat mijn fysiek zwaar onder 0. Ik voelde mij als ‘dikkerdje’ niet meer goed in mijn vel en besloot eind 2012 dat het genoeg was geweest…dit kon zo niet langer!

Net als de meeste vrouwen viel ik eerst ten prooi aan de hype van ‘diëten’. Ik ging van het ene crashdieet naar het andere, met een groot JOJO effect, veel honger, weinig energie en weinig spiermassa tot gevolg. Herkenbaar?

 In 2014 besloot ik dat het gedaan was met diëten en ging ik op zoek naar een gezonde levensstijl, waarbij ik trager maar gezonder zou afvallen. Een gezond en evenwichtig voedingspatroon met ruimte voor af en toe eens een cheatmeal én een gezonde dosis extra beweging…dat was voor mij de ideale combinatie om in totaal maar liefst 22 kilogram af te vallen op 1 jaar tijd én zonder verlies van spiermassa (puur vet)! Zonder dieet en zonder honger, maar met een Healthy Active Lifestyle!

Ik voelde mij zo goed, dat ik anderen ook dit gevoel wou bezorgen en wou inspireren en motiveren tot een gezonde levensstijl op hun maat. Daarom volgde ik verschillende opleidingen rond voeding (vandaar mijn diploma voedingscoach) en sport (zoals personal trainer en fitness instructeur). Begin 2016 zei ik de de evenementensector vaarwel. Ik startte een nieuwe carrière als FITCOACH, waarbij ik tot op heden mensen help om hun doelen op vlak van gewicht, gezondheid, energie en sport te bereiken.

Ik geef mijn enthousiasme en energie dagelijks door in al mijn groepslessen, motiveer klanten om de betere versie van zichzelf te worden tijdens personal training sessies en coach mensen om gewicht te verliezen op een haalbare manier zonder dieet. Door mijn FitCoach carrière leerde ik ook mijn droomman kennen, die mijn passie deelt en besloot om in 2018 mee in de zaak te stappen.

Op mijn 32ste ben ik gelukkiger en fitter dan ooit!  Wat wil een mens nog meer… Let’s get FIT together !
 

FitCoach Virgil

Sinds jonge leeftijd ben ik gepassioneerd door sport. Lopen, fietsen & zwemmen zijn voor mij de sporten bij uitstek geweest voor het opbouwen van een gezonde conditie. Ook heb ik een 25-jarige carrière competitie volleybal achter de rug.

Ondanks mijn sportieve achtergrond heb ik jarenlang gewichtsuitdagingen (ondergewicht) gekend en was ik zeer blessuregevoelig.

Op 31 jarige leeftijd maakte ik de beslissing om mijn ongezonde eetgewoontes aan te passen door een uitgebalanceerd voedingspatroon. Ook slaagde ik erin om een perfecte balans tussen cardio- & krachttraining te vinden. De resultaten waren ongelofelijk:

+ 16kg magere spiermassa
10% vetmassa
minder blessures & meer vitaliteit dan ooit tevoren.

Na deze evolutie zelf te ervaren, besliste ik om samen met mijn vrouw Annelies iedereen diezelfde kans te geven. Trots te kunnen zijn op de persoon in de spiegel! Bij ons staat de klant & zijn gewenste resultaat altijd centraal en wij staan klaar om ieders uitdaging aan te gaan.

Kom eens langs en ik maak graag tijd om te luisteren naar jouw doelen, uitdagingen en wensen. Samen werken we een programma uit volledig op JOUW maat, waar jij je goed bij voelt en dat past bij jouw levensstijl. Een persoonlijke aanpak, daar staan we voor.

We make the world healthier & happier!

FitCoach Niels

 

Ik ben Niels Withoeck, geboren te Waregem en gepassioneerd door alles dat met lichaamsverbetering , voeding en een actieve en gezonde levensstijl te maken heeft. Hiervoor heb ik de opleiding LO en Bewegingsrecreatie gevolgd te Artevelde Hogeschool, waar ik afgestudeerd ben als Leerkracht LO en Personal Trainer.
Zelf ben ik voornamelijk bezig met het streven naar een, naar eigen bevinding, zo esthetisch mogelijk lichaam. Ik heb kennis van verschillende trainingsmethodieken zoals bodybuilding , powerliften , E-fit , crossfit , bootcamp, groepslessen,…
Ik sta dan ook graag tot ieders dienst die het beste van zichzelf wil geven en zich beter in zijn vel wil voelen.
Harder, better, faster, stronger