Ga voor meer energie & vitaliteit door de juiste voeding & beweging! 

Heb je het gevoel dat je geen energie meer hebt, dat je batterijen volledig leeg zijn? Voel je je vaak futloos en moe? Ben je net wakker en al meteen terug moe? In deze hectische en stressvolle tijden zijn er veel mensen die last hebben van een energietekort. Gelukkig kan je dankzij een gezonde levensstijl je vitaliteit een echte boost geven. Maar hoe begin je daar nu aan?

Eet je energiek!
Einstein zei het al: “Alles is energie!” Zo simpel is het. Ook voeding is energie en wordt door de spijsvertering omgezet in lichaamsenergie.

Maak een afspraak in de FitStudio om jouw eet- en leefgewoonten te analyseren en te bekijken hoe je door de juiste voeding en eetgewoontes meer energie en vitaliteit kan krijgen.
Een juist eetplan zorgt op relatief korte tijd voor een duidelijke energieboost! Je ontvangt van de FitCoaches de nodige tips & tricks en kan onmiddellijk ook de nodige supplementen aankopen indien gewenst.

Zo kan ons ideaal ontbijtprogramma al wonderen doen voor jouw energieniveau gedurende de dag! Ontdek er alles over tijdens een kennismakingsgesprek.

Tarieven

  • Uitgebreid intakegesprek + bodycheck (analyse lichaamssamenstelling) + advies en bepalen programma op maat (60 minuten) = € 50,00*
  • Opvolging en evaluatie (met bodyscan – 30 minuten) = € 25,00 **
  • Opmaak van een voedingsschema (zonder ondersteunende producten of programma) = € 25,00

* Gratis inbegrepen bij aankoop van minstens €150,00 aan begeleidende producten in de FIT Shop
** Gratis bij aankoop van minstens €50,00 begeleidende producten in de FIT Shop