fbpx

AFSLANKEN

Afslanken zonder jojo-effect

Een gevarieerd en uitgebalanceerd voedingspatroon is essentieel om je goed te voelen en optimaal te kunnen presteren. Maar wat is nu de ideale hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten om je doelstelling te bereiken? Welk plan werkt voor jou?

Tijdens onze persoonlijke voedingscoaching analyseren we je huidige eetgewoontes en maken we, samen met jou, wijzigingen in je voedingspatroon die je consistent kan volhouden om zo een gezonde(re) levensstijl te bekomen en geen klassiek en tijdelijk ‘dieet’ met jojo-effect achteraf!

Uit ons aanbod kiezen we dan samen met jou het programma waar jij je goed bij voelt en dat het beste past in jouw levensstijl (job, gezinssamenstelling, sport,…). We laten jou alvast geen producten eten en gebruiken waar wij én jij niet achter staan!

Ben je een drukke zelfstandige met weinig tijd om te koken? Perfect.

Vegetarisch? No problem!

Minder suiker eten? Geen uitdaging, dankzij heel wat alternatieven!

Onze kracht ligt in het feit dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde aanpak of één bepaald merk.

Welk programma ook je voorkeur geniet, daar gaan we mee aan de slag en boeken we resultaten mee.

 

Afslanken FitStudio Desselgem
fit shop fitstudio desselgem

PRO10 Pharma: niet zomaar een proteïnedieet!

Eén van de programma’s waar we als FitCoach mee werken naar afslanking toe, is PRO10 Pharma. Dit zijn kwalitatieve gezonde producten met weinig calorieën, geen toegevoegde suikers, biologisch hoogwaardige eiwitten en goed van prijs! Als FitCoach geven we jou hier ook de juiste begeleiding, opvolging en advies bij. Annelies & Virgil motiveren jou bij elke stap om door te zetten en te gaan voor jouw ideale lichaamssamenstelling!

Hoe werkt het?

Tijdens het proteïnedieet ga je de opname van koolhydraten en vetten zoveel mogelijk uitschakelen. Na zo’n 48 uur heeft je lichaam zijn suikerreserves opgebruikt en ga je letterlijk gaan afkicken van suiker (= de lastigste dagen). Aangezien er met PRO10 geen nieuwe suikers of koolhydraten aangeboden worden in de maaltijden, gaat je lichaam andere bronnen aanspreken zoals de vetreserves ! De verbranding van je vetvoorraad (= ketose) leidt tot een afname van de vetmassa waardoor je sneller en consistenter zal afvallen zonder honger. Dankzij de hoogwaardige eiwitten in de producten verlies je ook geen spiermassa, waardoor je strakker in je vel zal zitten en geen vervelende ‘huidoverschotjes’ hebt na het afslanken!

Eens je het gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, is het net zo belangrijk om geleidelijk aan terug over te schakelen naar een ‘gewone’ maar vooral een gezonde voeding! Je krijgt dan bij FitStudio een gezonde levensstijl aangeleerd die je heel lang kan volhouden om jouw gewicht eenvoudig onder controle te houden.

Alles gebeurt in 4 fasen, step-by-step!

  PRO10 Pharma heeft het meest uitgebreide gamma op de markt, met maar liefst 600 prijs-kwaliteit producten voor zowel ontbijt, lunch, diner en snacks. Je kan starten met een startersbox (afhankelijk van jouw gewenste gewichtsverlies) of gewoon met losse producten en schema op jouw maat. Dit wordt allemaal bepaald na een eerste intakegesprek bij FitCoach Annelies of Virgil.

  fit shop fitstudio desselgem

  RE-start: meer dan een dieet!

  Met het Restart-programme zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen.

  Hoe werkt het?

  Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

  Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je mentor wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

  Hoe lang duurt het?

  Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

  Wie kan aan restart deelnemen?

  Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

  Wat kan ik van restart verwachten?

  Een regulier dieet voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je er mee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met Restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het Restart-programma kan monitoren. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met Restart snel verlost. En meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.

  90% van de Restarters hervalt niet! Zij werden hun eigen mentor en weten hoe hun gewicht te behouden.

  Voordelen

  N

  Efficiënt en snel

  N

  Mannen: gemiddeld meer dan 10kg gewichtsverlies per maand

  N

  Vrouwen: gemiddeld meer dan 6kg gewichtsverlies per maand

  N

  Geen hongergevoel

  N

  Verminderde snoepdrang

  N

  Behoud van de spiermassa

  N

  Plan op maat

  N

  Aanpasbaar aan elke levensstijl

  N

  Geen honger dus makkelijk vol te houden

  Klant in de kijker: Sofie

  Sofie is begonnen met voedingsbegeleiding in Juli en dit zijn haar resultaten tot nu:
  – -3 kg
  – 3% vet kwijt
  – 2kg spiermassa bij
  – 2 jaar jonger (metabolische leeftijd)
  – Visceraal vet van 4 naar 3
  – 10 cm op buik kwijt, 8 cm op de heupen 😱

  Dit allemaal dankzij hoofdzakelijk door voedingsbegeleiding bij FitStudio met producten van PRO10 en enkele groepslessen 🙂

  Klant in de kijker: Valerie

  Valerie wilde gezond afvallen zodat ze terug haar favoriete outfit kon aandoen. Bij deze straalt ze terug als nooit tevoren!

  Klant in de kijker: Katy

  Katy bereikte een topresultaat (-16,3 kg) door een combinatie van PRO10 dieet en onze groepslessen.

  Klant in de kijker: Iness

  Iness was een van de eerste klanten die meteen een schitterend resultaten behaalde bij FitStudio

  Klanten in de kijker: Sabine & Johan

  Bij Sabine is 10kg af waarvan 5kg vet
  Bij Johan is 3kg spieren bij en 3kg vet af

  Dankzij de combiantie van E-Fit & een gezond evenwichtig dieet van Pro 10 hebben ze dit resultaat behaald 👌

  Klant in de kijker: Deborah

  Deborah bereikte ook een topresultaat dankzij ons voedingsschema in combinatie met de producten van PRO10

  Contacteer ons!

  3 + 8 =

  FitShop voeding afslanken