fbpx

Annelies Valepyn

Zaakvoerder

Energieke spring-in-‘t veld.

 

Studies:

Communicatiemanagement, Personal Trainer, Fitnesscoach en voedingscoach.

 

Mijn verhaal:
Nadat ik zelf 22 kg afviel op een gezonde manier door een perfecte match van sport en de juiste voeding, besloot ik mijn kennis en passie door te geven en anderen te helpen hun doel te bereiken.


Waarom Fitstudio?

FitStudio staat voor community, een familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Het hele team gaat tot het uiterste om elke klant zijn/haar doel te helpen bereiken.

 

Specialiteiten:
Ik geef 90% van alle groepslessen met specialiteit fit mix, jump & originele freestyle lessen. Enthousiasmeren en motiveren zijn mijn sterke punten. Daarnaast specialiseer ik mij ook in voedingsbegeleiding en personal training voor klanten die willen afslanken.

 

 

“Sweat is fat crying!”

 

 

 

Virgil Ergo

Zaakvoerder

 

Ervaring:

20 jaar competitie volleybal.

 

Mijn verhaal:
Na jarenlang te kampen met ondergewicht en blessuregevoelig te zijn ging ik op zoek naar de juiste balans: sport & voeding. Via een gezonde levensstijl behaalde ik het gewenste resultaat en voel me beter dan ooit.


Waarom Fitstudio?

Samen met mijn vrouw anderen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Specialiteiten: 

Na zelf herstellen van een dubbele hernia, anderen met rugletsels bijstaan in hun revalidatie en de zoektocht naar een pijnvrij bestaan.

How you make others feel about themselves, says a lot about you.

 

 

Jeroen Verkruysse

Studiomanager / Commercieel Manager

 

Studies:

Bachelor Lichamelijk Opvoeding – Health and fitness Personal & Functional Training

 

Mijn verhaal:
Al heel vroeg de sportmicrobe te pakken gekregen. Ik deed alle sporten graag maar vond vooral in basketbal mijn uitlaat. Toen we in de jeugdreeksen nationaal gingen spelen werd er ook meer aandacht gegeven aan krachttraining waardoor de stap naar de fitness werd gemaakt. Hierin heb ik me dan meer en meer verdiept en ervoor gekozen om er mijn job van te maken.


Waarom Fitstudio?

Het begeleiden van klanten in bewegen en voeding is key voor het maximale resultaat, en Fitstudio is een van de weinige ondernemingen die dit zo goed doet Daarom heb ik geen seconde getwijfeld om hier te solliciteren.

Specialiteiten: 

Mijn specialisaties zijn vooral bodytransformation & weightlossjourney. En personal & functional training alsook voedingsdeskundige.

The same voice that says “give up” can also be trained to say “keep going”

 

 

Tom Seyns

Fitcoach

 

Studies:

Bachelor LO, sportmanagement Bachelor wetenschappen. Personal trainer, redder en bootredder

 

Mijn verhaal:
Sport heeft mij altijd al geïntresseerd van jongs af aan. Na mijn werkuren sport ik zelf regelmatig en ik wil die passie kunnen delen met anderen. Dankzij mij groepsless BBB kan ik anderen gelukkig maken.

 

Waarom FitStudio?
Ik heb altijd al groepslessen gegeven & zocht altijd al een toffe, familiale plaats waar ik mijn lessen kan geven. Dit heb ik gevonden bij FitStudio, een plaats waar ik mijn eigen ding mag doen en mij samen kan amuseren met de sporters.


Specialiteiten:

Bij FitStudio geef ik de immer toffe groepsles BBB.

 

Make Yourself Proud!”

 

 

 

Adeline Wanzeele

FitCoach

 

Studies:

Bachelor Verpleegkunde

 

Mijn verhaal:
2 jaar geleden wilde ik graag een paar kilo’s vermageren & wat afslanken. Ik begon te letten op mijn voeding en ook te sporten. Al snel boekte ik vooruitgang. Ik zag in dat ik goed was in het sporten en hierin verder wilde groeien.


Waarom Fitstudio?

Fitstudio helpt iedereen om zijn doelen te behalen, oordeelt over niemand. Zit je met vragen, staan ze altijd paraat. Het is een droom van een team om mee samen te werken.

Specialiteiten: 

Ikzelf verdiep mij in de groepslessen, momenteel Fit Jump en Fit Mix. Super tof om te geven!

“Don’t wish for it, work for it!”