fbpx

Annelies Valepyn

Zaakvoerder

Energieke spring-in-‘t veld.

 

Studies:

Communicatiemanagement, Personal Trainer, Fitnesscoach en voedingscoach.

 

Mijn verhaal:
Nadat ik zelf 22 kg afviel op een gezonde manier door een perfecte match van sport en de juiste voeding, besloot ik mijn kennis en passie door te geven en anderen te helpen hun doel te bereiken.


Waarom Fitstudio?

FitStudio staat voor community, een familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Het hele team gaat tot het uiterste om elke klant zijn/haar doel te helpen bereiken.

Specialiteiten:
Ik specialiseer mij in voedingsbegeleiding en personal training voor klanten die willen afslanken. Enthousiasmeren en motiveren zijn mijn sterke punten. 

 

“Sweat is fat crying!”

 

 

 

Virgil Ergo

Zaakvoerder

 

Ervaring:

20 jaar competitie volleybal.

 

Mijn verhaal:
Na jarenlang te kampen met ondergewicht en blessuregevoelig te zijn ging ik op zoek naar de juiste balans: sport & voeding. Via een gezonde levensstijl behaalde ik het gewenste resultaat en voel me beter dan ooit.


Waarom Fitstudio?

Samen met mijn vrouw anderen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Specialiteiten:

Na zelf herstellen van een dubbele hernia, anderen met rugletsels bijstaan in hun revalidatie en de zoektocht naar een pijnvrij bestaan.

 

How you make others feel about themselves, says a lot about you.

 

 

Maxime Gunst

Studiomanager Waregem

 

Ervaring:

11 jaar profvoetbal.

 

Mijn verhaal:
Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken. Een vervelende knie blessure zorgde er uiteindelijk voor dat ik mijn carrière een paar jaar vroeger hebben moeten stopzetten dan gepland. Maar mijn levensmotto zal nooit veranderen: een kampioen is een verliezer die nooit opgaf.

Waarom FitStudio?
In een gezellige Zuid West Vlaamse sfeer werken aan mensen hun lichaam en conditie lijkt me de ideale plek om te vertoeven.


Specialiteiten:

De persoon voor mij ervan doen beseffen dat er in ieder een competitie-beest zit. Trainingen maken op ieder niveau, maar maximaal tot waar het kan. Hetgeen wat je erin stopt, zal je er ook voor terug krijgen.

 

“Een kampioen is een verliezer die nooit opgaf

 

 

 

Evelyn Moyaert

Fitcoach

 

Studies:

Bachelor in de Orthopedagogie.

 

Mijn verhaal:

Zelf heb ik verschillende sporten beoefend: dans, kickboksen, fitness,… Op dit moment ben ik vooral bezig met fitness en lopen. In de fitness doe ik vooral krachttraining, met lichte gewichten. Vanaf ik een vrij moment heb en het weer valt mee ga ik een toer gaan lopen. Soms zijn dat korte loopjes gericht op tempo, andere keren is dat meer gefocust op afstand. Dankzij lockdown richtte ik mijzelf meer op het lange afstandslopen, waardoor ik nu al enkele halve marathons gelopen heb. Ook ben ik nu bezig met trailrunnen en ga ik op zoek naar uitdagende en off road parcours in de bossen. Lopen is voor mij een ‘gezonde verslaving’ geworden. Door het sporten heb ik tal aan positieve energie!

 

Waarom FitStudio?

Naast m’n job als opvoedster, wil ik me graag inzetten om mensen te begeleiden, motiveren en helpen om hun persoonlijke doelen te verwezenlijken


Specialiteiten:

Binnen FitStudio kan je bij mij terecht voor E-FIT & voedingsbegeleiding.

 

“Push yourself because no one else is going to do it for you!”

 

 

 

Tom Seyns

Fitcoach / E-cycling (spinning) instructor

 

Studies:

Bachelor LO, sportmanagement Bachelor wetenschappen. Personal trainer, redder en bootredder

 

Mijn verhaal:

Sport heeft mij altijd al geïntresseerd van jongs af aan. Na mijn werkuren sport ik zelf regelmatig en ik wil die passie kunnen delen met anderen. Dankzij mij groepsless BBB kan ik anderen gelukkig maken.

 

Waarom FitStudio?

Ik heb altijd al groepslessen gegeven & zocht altijd al een toffe, familiale plaats waar ik mijn lessen kan geven. Dit heb ik gevonden bij FitStudio, een plaats waar ik mijn eigen ding mag doen en mij samen kan amuseren met de sporters.


Specialiteiten:

De E-cycling kent voor mij geen geheimen.

 

“Make yourself proud!”