fbpx

Annelies Valepyn

Zaakvoerder

Energieke spring-in-‘t veld.

 

Studies:

Communicatiemanagement, Personal Trainer, Fitnesscoach en voedingscoach.

 

Mijn verhaal:
Nadat ik zelf 22 kg afviel op een gezonde manier door een perfecte match van sport en de juiste voeding, besloot ik mijn kennis en passie door te geven en anderen te helpen hun doel te bereiken.


Waarom Fitstudio?

FitStudio staat voor community, een familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Het hele team gaat tot het uiterste om elke klant zijn/haar doel te helpen bereiken.

Specialiteiten:
Ik specialiseer mij in voedingsbegeleiding en personal training voor klanten die willen afslanken. Enthousiasmeren en motiveren zijn mijn sterke punten. 

 

“Sweat is fat crying!”

 

 

 

Virgil Ergo

Zaakvoerder

 

Ervaring:

20 jaar competitie volleybal.

 

Mijn verhaal:
Na jarenlang te kampen met ondergewicht en blessuregevoelig te zijn ging ik op zoek naar de juiste balans: sport & voeding. Via een gezonde levensstijl behaalde ik het gewenste resultaat en voel me beter dan ooit.


Waarom Fitstudio?

Samen met mijn vrouw anderen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Specialiteiten:

Na zelf herstellen van een dubbele hernia, anderen met rugletsels bijstaan in hun revalidatie en de zoektocht naar een pijnvrij bestaan.

 

How you make others feel about themselves, says a lot about you.

 

 

Stef Platteeuw

Studiomanager Waregem

 

Studies:

Bachelor Sport en Beweging (Howest).

 

Mijn verhaal:
Doorheen mijn leven ben ik altijd enorm bezig geweest met sport. Ik ben ook nog steeds in mijn vrije tijd doelman bij FC Veldegem. Uit liefde voor het voetbal en sport in het algemeen, heb ik gekozen hierin verder te studeren tot Bachelor in Sport en Beweging om deze liefde over te brengen naar anderen.  

Waarom FitStudio?
Tijdens mijn opleiding heb ik me kunnen ontwikkelen tot coach, trainer. Ik heb stage gelopen binnen FitStudio en daar heb ik het werkveld echt leren kennen. Ik kies voor FitStudio omdat ik graag mensen help die werken naar hun doelstellingen en omdat sport mijn grootste passie is.


Specialiteiten:

Binnen FitStudio geef ik personal training, E-FIT en groepslessen.

 

Make Yourself Proud!”

 

 

 

Tom Seyns

Fitcoach / E-cycling (spinning) instructor

 

Studies:

Bachelor LO, sportmanagement Bachelor wetenschappen. Personal trainer, redder en bootredder

 

Mijn verhaal:

Sport heeft mij altijd al geïntresseerd van jongs af aan. Na mijn werkuren sport ik zelf regelmatig en ik wil die passie kunnen delen met anderen. Dankzij mij groepsless BBB kan ik anderen gelukkig maken.

 

Waarom FitStudio?

Ik heb altijd al groepslessen gegeven & zocht altijd al een toffe, familiale plaats waar ik mijn lessen kan geven. Dit heb ik gevonden bij FitStudio, een plaats waar ik mijn eigen ding mag doen en mij samen kan amuseren met de sporters.


Specialiteiten:

De E-cycling kent voor mij geen geheimen.

 

“Make yourself proud!”

 

 

 

Evelyn Moyaert

Fitcoach

 

Studies:

Bachelor in de Orthopedagogie.

 

Mijn verhaal:

Zelf heb ik verschillende sporten beoefend: dans, kickboksen, fitness,… Op dit moment ben ik vooral bezig met fitness en lopen. In de fitness doe ik vooral krachttraining, met lichte gewichten. Vanaf ik een vrij moment heb en het weer valt mee ga ik een toer gaan lopen. Soms zijn dat korte loopjes gericht op tempo, andere keren is dat meer gefocust op afstand. Dankzij lockdown richtte ik mijzelf meer op het lange afstandslopen, waardoor ik nu al enkele halve marathons gelopen heb. Ook ben ik nu bezig met trailrunnen en ga ik op zoek naar uitdagende en off road parcours in de bossen. Lopen is voor mij een ‘gezonde verslaving’ geworden. Door het sporten heb ik tal aan positieve energie!

 

Waarom FitStudio?

Naast m’n job als opvoedster, wil ik me graag inzetten om mensen te begeleiden, motiveren en helpen om hun persoonlijke doelen te verwezenlijken


Specialiteiten:

Binnen FitStudio kan je bij mij terecht voor E-FIT & voedingsbegeleiding.

 

“Push yourself because no one else is going to do it for you!”