Voedingsbegeleiding

Onze FitCoaches begeleiden jou naar een gezondere levensstijl en kiezen hierbij niet voor een klassiek ‘dieet’. Door middel van een uitgebalanceerd voedingsschema op jouw maat, aangepast aan jouw doel en noden, brengen we jouw lichaam volledig terug in balans!

Ontdek hieronder de mogelijkheden…

AFSLANKING

Kilo’s verliezen op een gezonde, verantwoorde en vooral blijvende manier, zonder het gevoel van ‘diëten’ te hebben.

OPBOUW SPIERMASSA

Gezond en verantwoord aankomen in magere spiermassa, dus niet in vet! We gaan voor de ideale lichaamssamenstelling.

SPORTVOEDING

De juiste kwalitatieve voeding optimaliseert je sportprestaties. Ontdek onze producten voor de 24-uurssporter en laat je begeleiden.

GEZOND ONTBIJT

Alles begint met een uitgebalanceerd ontbijt: stabiele bloedsuikerspiegel, minder honger, meer energie en een goede vetverbranding!

MEER VITALITEIT

Vaak moe of futloos? Wij zorgen, door middel van de juiste voeding, voor een echte energieboost!

Sportbegeleiding

Sommige van onze FitCoaches zijn ook professionele instructors of personal trainers, die jou (naast voedingsbegeleiding) ook kunnen helpen om meer te bewegen of aan te zetten tot sporten.

Of je nu nog nooit gesport hebt, amateursporter bent of zelfs topsporter…we maken een sportief plan van aanpak op jouw maat, volledig aangepast aan jouw persoonlijk doel en fysieke conditie. Je kan gaan voor een individuele begeleiding, maar ook online coaching of zelfs sporten in groepsverband!

Ontdek hieronder de mogelijkheden…

PERSONAL TRAINING

Een specifiek doel voor ogen? Laat je dan individueel begeleiden door één van onze trainers en sport waar en wanneer je maar wil.

ONLINE PERSONAL TRAINING

Een sportplan op maat, als perfecte aanvulling bij jouw voedingsschema. Je voert zelfstandig jouw schema uit, maar kan wel rekenen op regelmatige online opvolging.

Zin om samen te sporten met andere enthousiastelingen? Samen te werken aan een gezonde actieve levensstijl?

Kom dan naar één van onze wekelijkse FITCAMPS en ontdek hoe samen sporten FUN kan zijn. Werk aan je conditie, verleg je grenzen, bouw spiermassa op en leer ondertussen ook bij over de de juiste voeding.

Meer info:  www.fitcamp.be